Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2010 16:30 - Последните модели BRAVIA® телевизори дават ново определение на визуалното развлечение
Автор: vasilvas Категория: Технологии   
Прочетен: 1454 Коментари: 1 Гласове:
0



    imageРазкрасете  дома си с поразителния Monolithic Design. Изследвайте цял свят от онлайн развлечения. Наслаждавайте се на невероятно 3D действие с Full HD качество. 
* Уникалният  Monolithic Design съчетава естетическа притегателна сила и красив минималистичен стил в единствен по рода си външен вид;
* Oнлайн услугите дават достъп до телевизия ‘по поръчка’, готови за стрийминг; Интернет видеоклипове и новини от любимите ви уебсайтове;
* Потопете се в поглъщащ триизмерен (3D) свят и в плавно кинематографично действие;

Бъдещето  на домашното развлечение  вече е тук

Колекцията BRAVIA 2010 ще промени завинаги начина, по който гледате телевизия. Впуснете се в невероятно 3D пътешествие, cвържете се със свят от онлайн развлечения, наслаждавайте се на красотата на екрана с кинематографско качество или просто добавете уникална дизайнерска нотка в дома си. Новата BRAVIA гама поставя всекидневната ви в центъра на домашното развлечение. 

Придайте  елегантен стил на жизненото си пространство


BRAVIA колекцията предлага поразителната нова концепция Monolithic Design. Тя използва уникален минималистичен, функционален стил, за да може телевизорът ви да се впише идеално в жизненото ви пространство. 

Всеки детайл е внимателно обмислен, от контраста между висококачествените материали и равната повърхност на екрана, който изглежда невероятно, независимо дали е включен, или изключен, до възможността да наклоните телевизора с 6° – идеално, за да гледате от ниската мека мебел и, за да усилите усещането за свободно пространство в помещението. 

Концепцията Monolithic Design е приложена към всички продукти за домашно развлечение, които Sony въвежда през 2010 година. Всички нови BRAVIA телевизори, Blu-ray Disc™ плейъри и системи за домашно кино са проектирани така, че да поднесат безупречно и уникално домашно развлечение. 

Наслаждавайте се на лишен от хаос свят на развлечение

Ерата на IPTV (Internet Protocol Television – Интернет телевизия) най-после настъпи. С нов BRAVIA модел като NX800 можете просто да влезете в Интернет чрез Wi-Fi и да изследвате огромно количество съдържание и услуги, както си седите във всекидневната. 

BRAVIA Internet Video ви дава възможност да гледате програми, които сте изпуснали, чрез популярните телевизионни услуги ‘по поръчка’.  Телевизията ‘по поръчка’ е една от най-бързоразвиващите се тенденции в Европа. Благодарение на нея можете да забравите семейните кавги за дистанционното управление и да се наслаждавате на повторения на любимите си телевизионни предавания в подходящо за вас време. 

На ваше разположение е и цял нов свят от безплатни видеоклипове, които  можете да гледате в сайтове като YouTube™, Dailymotion™ и много други. Няма нужда да включвате PC-то си или да ги гледате на малък екран; разполагате с бърз достъп до нови видеоклипове и услуги още с пускането им, и можете да стриймвате съдържание директно на големия екран на телевизора си. 

Други онлайн услуги включват удобни екранни приложения, които можете да свалите, за да получавате в реално време новини от уебсайтове като Twitter™, Flickr™, Facebook™ и много други. Вашият онлайн свят от съдържание и услуги ще продължава да се разширява, така че винаги ще има куп нови развлечения, които да откривате, и на които да се наслаждавате. 

Oнлайн услугите са подредени в категории и са леснодостъпни чрез отличеното с награда телевизионно меню XrossMediaBar™ (XMB™). Можете да отбележите любими видеоклипове и да споделяте най-сполучливите си снимки с роднини и приятели само с един бутон.  

Открийте  цяло ново измерение с Full HD 3D

Новите BRAVIA телевизори като LX900 са първите с новаторската Full High Definition 3D технология на Sony. Забравете размазаната цветна картина и изрязаните от картон очила: 3D с Full High Definition качество от Sony е усъвършенствана визуална технология.  

Full HD 3D технологията на Sony използва високата скорост на смяна на кадрите на нашите 200Hz телевизори заедно с Active Shutter очила (с активно затъмняване), за да пресъздаде невероятно реалистична дълбочина и ярък Full HD триизмерен образ. 

Сложете си високотехнологичните Active Shutter очила и ще попаднете в удивителен 3D свят, създаден от Sony. Ново измерение, което трябва да видите, за да повярвате, че съществува.  

Превърнете  всекидневната си в киносалон

Full HD 3D не е единствената частица реален живот, пресъздадена от новата колекция BRAVIA 2010. Новите BRAVIA LCD телевизори вече въвеждат красотата и детайлността на кино екрана право във всекидневната ви.  

Усъвършенстваната технология Motionflow 200Hz PRO с Image Blur Reduction възпроизвежда образ с четири пъти по-висока честота на смяна на кадрите от конвенционалните 50Hz телевизори, за естествено действие с плавно движение; и използва новаторската технология Вacklight Вlinking, за да придаде на телевизионния образ реалистичното усещане, характерно за кино филма. 

Новите BRAVIA телевизори като HX900 използват също специално проектирани екрани с оптимизирани панели и най-новата технология на LED задно осветяване за цветове с увеличена плътност и невероятен контраст – ще се наслаждавате на най-чистото бяло и на най-наситеното черно, които очаквате да видите от мястото си в киносалона.     

Улеснете  всекидневието си с интелигентни функции

С покупката  на телевизор с вграден Blu-ray Disc™ или DVD плейър, можете да спестите ценно пространство в дома си.  

Вградените  тунери предоставят лесен достъп до цифрови телевизионни канали без  отделен кабелен или сателитен  приемник.  

Новата серия  BRAVIA телевизори включва също интелигентни сензори и екологични функции, за да направи живота ви по-лесен и по-зелен, a също да ви спести пари от сметките за електричество. 

Intelligent Presence Sensor (интелигентен сензор за присъствие) на LX900 използва технология за разпознаване на лица, за да узнае кой гледа екрана. Той затъмнява образа или изключва екрана, ако няма никой, казва на децата ви кога са седнали твърде близо и оптимизира звука и картината, когато сте в помещението. Сензорът помни също програмните ви предпочитания и препоръчва предаванията, които вероятно бихте искали да гледате.  

Ambient Sensor (сензор за околната осветеност) автоматично разпознава яркостта и дори цветната температура на светлината в помещението, в съответствие на което настройва картината за оптимално качество с минимален енергоразход. 

Открийте  идеалното за вас  домашно развлечение

“Новата гама от BRAVIA телевизори предлага най-вълнуващия избор от домашно развлечение, което някога сме създавали,” казва Хироши Сакамото, вицепрезидент, TV Marketing Europe. “Комбинирахме удивителни нови технологии като Full HD 3D с новаторската ни концепция Monolithic Design и лесен достъп до цял свят от онлайн съдържание. Нашата колекция 2010 от продукти за домашно развлечение ще промени начина, по който се забавлявате във всекидневната си.”  

“Нещо повече, създавайки четири нови BRAVIA серии – Signature, Cinematic, Presence и Essential, – вече можем да предложим телевизора и технологиите, които пасват най-добре на развлекателните ви нужди.”  

Новите  BRAVIA серии:  

SIGNATURE

Гамата SIGNATURE въвежда следващото поколение продукти за домашно развлечение с Full HD 3D и Wi-Fi, вградени във впечатляващ Monolithic Design. Телевизорите от серия SIGNATURE едновременно придават на жизненото ви пространство уникален стил и ви поднасят уникалното Full HD 3D преживяване, достъп до множество онлайн услуги, и интелигентни функции като Intelligent Presence Sensor с разпознаване на лица за максимален комфорт. 

      BRAVIA LX900

    * Вградена технология Full HD 3D за поразително реалистични предавания, филми и игри
    * Bграден Wi-Fi за достъп до онлайн съдържание и услуги, Интернет приложения и DLNA продукти
    * Изключително плавно и детайлно бързо движение с Motionflow 200Hz PRO и Image Blur Reduction
    * Edge LED и Monolithic Design усъвършенстват визията и придават стил на дома ви
    * Уникален OptiContrast панел за картина с кинематографско качество
    * Intelligent Presence Sensor и Ambient Sensor пестят енергия и персонализират визуалното преживяване
    * Предлагат се следните размери: 40 инча (102 cм), 52 инча (132 cм), 60 инча (152 cм)



CINEMATIC

Гамата CINEMATIC предлага най-високото качество на картината за зрително преживяване като в киносалон. Телевизорите от серия CINEMATIC съчетават новаторско задно осветяване, усъвършенстваната технология Motionflow и специално проектирани екрани, които ви поднасят кинематографски образ с удивителни детайли, плътни цветове и превъзходен контраст. 

      BRAVIA HX900

    * Intelligent Dynamic full LED екран с невероятен контраст и реалистични цветове
    * Плавно бързо движение и изключително резки детайли с усъвършенстваната технология Motionflow 200Hz PRO и Image Blur Reduction
    * Уникален OptiContrast панел за картина с кинематографско качество
    * Готовност за невероятно реалистични филми с Full HD 3D качество
    * Предлагат се следните размери: 46 инча (117 cм), 52 инча (132 cм)



Други модели от гамата Cinematic: HX800/HX700


PRESENCE

Гамата PRESENCE е проектирана да усъвършенства съвременния живот с елегантен дизайн и връзки за огромен избор от развлекателни възможности. Телевизорите от серия PRESENCE имат изящен външен вид и са изпълнени с последните нововъведения за лесен достъп до цял свят от развлечения.  

      BRAVIA NX800

    * Monolithic Design придава уникален стил на всекидневната ви
    * Bграден Wi-Fi за достъп до онлайн съдържание и услуги, Интернет приложения и DLNA продукти
    * Изключително плавни и резки екшън сцени с Motionflow 200Hz PRO и Image Blur Reduction
    * Deep Black панел и Edge LED задно осветяване предлагат усъвършенстван образ и свръхтънък дизайн
    * Доставя се със стойка от стъкло и матиран алуминий с възможност за накланяне с 6°, за да гледате от съвременната ниска мека мебел
    * Предлагат се следните размери: 40 инча (102 cм), 52 инча (132 cм)



Други модели от гамата Presence: NX700, NX500 

ESSENTIAL

Гамата ESSENTIAL предлага превъзходно High Definition преживяване за всеки. Тя съчетава най-добрите технологии и изключителни постижения в страхотно развлечение. Телевизорите от серия ESSENTIAL предлагат стилен дизайн, eко-функции, превъзходно качество на картината и включват модели с вградени развлекателни продукти като Blu-ray Disc™ или DVD плейър и тунер за лесен достъп до цифровата телевизия. 

      BRAVIA EX700

    * Тънък Edge LED екран възпроизвежда кристално ясна, подробна Full HD картина
    * Wi-Fi Ready за достъп до онлайн съдържание, сервизи и Интернет приложения
    * Presence Sensor и редица енергоспестяващи функции
    * BRAVIA ENGINE 3 и Motionflow 100Hz за превъзходно качество на образа и ясно бързо движение
    * Предлагат се следните размери: 32 инча (81 cм), 40 инча (102 cм), 46 инча (117 cм), 52 инча (132 cм), 60 инча (152 cм)



Други модели от гамата Essential: EX600, EX402, EX302, BX400, BX300 

Източник : http://mytech.bg/novini/2624/Последните+модели+BRAVIA®+телевизори+дават+ново+определение+на+визуалното+развлечение
 


Тагове:   ново,   модели,   дават,   определение,


Гласувай:
0



1. анонимен - Клуб стоматологов – стоматологический сайт, стоматологический портал
07.02.2012 01:44
<img>http://stomatologclub.ru/uploads/images/00/00/01/2012/01/22/ee0a28.jpg</img>

Клуб стоматологов - это стоматологический сайт нового поколения. Сообщество практикующих врачей стоматологов, студентов стоматологических факультетов и компаний, которые, так или иначе, связаны со стоматологией.
Стоматологический портал дает возможность всем желающим обмениваться знаниями и опытом в стоматологии, узнавать о новых технологиях и новинках, общаться и находить новых друзей и коллег, ну и, конечно же, приятное времяпрепровождение.

<a href="http://stomatologclub.ru/tag/пародонтит/">пародонтит</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/childstomatology/2011/02/22/diagnostika-i-lechenie-porazheniy-polosti-rta-u-novorozhdennyh.html">зубы у новорожденных</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/job/">работа стоматолог</a>

<a href="http://stomatologclub.ru/blog/surgery/41.html">вестибулопластика</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vasilvas
Категория: Технологии
Прочетен: 669491
Постинги: 37
Коментари: 427
Гласове: 4
Архив