Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2010 19:49 - Ще продава ли Apple своя таблетен компютър като Ipad?
Автор: vasilvas Категория: Технологии   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
0



 Apple в момента спори с Fujitsu за наименованието Ipad. При това наименованиетосе гласи за най-горещия кандидат за таблетен компютър.

imageApple иска още през тази година да пусне на пазара новтаблетен компютър, но досега концерна не е назовал име. Досега слуховете бяха преди всичко за името Islate, от няколко дни в Интернет виждаме инаименованието Itablet. Но сега Apple даде на тези дискусии нов импулс, тъй като според медийните доклади концерна се колебае за съвсем другонаименование, което наистина много добре би паснало на един таблетен компютър.

Медиите разкриха, че компанията с логото с ябълката се съди още от от средата на 2009 година с Fujitsu за наименованието "Ipad" в Канада, Европа и Хонг Конг. 

Официално все още Fujitsu притежава правата за Ipad, които са заявени още през 2003 година. Но концернът така и не е пуснал един или повече продукти с него, което даде право на Apple да оспори марката.

При това Apple може да използва името за идващия таблетен компютър – но нищо не е сигурно. На 27. януари 2010 ще разберем повече.

Кое име ще получи таблетният компютър на Apple? Ако не е Ipad, защо Apple ще се съди за това наименование?
 Източник : http://mytech.bg/novini/2613/Ще+продава+ли+Apple+своя+таблетен+компютър+като+Ipad .


Тагове:   apple,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vasilvas
Категория: Технологии
Прочетен: 669492
Постинги: 37
Коментари: 427
Гласове: 4
Архив